Kärsitkö selkä- tai niskakivusta? Oletko väsynyt ja stressaantunut? Tilaa rentouttava hieronta meiltä!

Hieronta

Hieronta on säilynyt samankaltaisena vuosituhansia. Se on liikkuvaa painamista, joka tapahtuu sivelyjen, hankausten, venytysten ja puristelujen muodossa. Kyse ei ole fyysisestä voimasta vaan oikeasta tekniikasta. Hieronnassa kädenkosketus antaa asiakkaalle läheisyyden tunteen. Nykyään uskotaan hieronnan vähentävän kipulääkkeitten käyttöä.
 

Jäsenkorjaus

Selkä- ja niskavaivat sekä jäsenten paikaltaan menot ovat tavallisimpia syitä kääntyä jäsenkorjaajan puoleen. Nikamia ja niveliä käsiteltäessä, jäsenkorjaaja korjaa käsiottein nikamien ja nivelten virheasentoja. 

Jäsenkorjauksen tärkeimmät perusperiaatteet ovat verenkierron, kudosnesteen ja hermotoiminnan elvyttäminen/parantaminen.
Jäsenkorjaus on perinteinen kokonaisvaltainen suomalainen/pohjanmaalainen mobilisaatiohoito, joka kattaa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien koko alueen.

Käsittely ei tunnu kovin voimakkaalta, mutta vaikuttaa syvälle lihaskalvoihin asti. Tukirakenteet laitetaan paikoilleen käyttäen hyväksi asiakkaan omia liikeratoja. Jäsenkorjauksessa mobilisoidaan niveliä, parannetaan nivelten , lihasten ja sidekudosten liikkuvuutta sekä pehmennetään arpikudoksia ja vapautetaan hermoradat pinnetiloista.

 

Kuumakivihieronta

Kiviterapia-hoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Kiviterapia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, se rentouttaa, elvyttää, virkistää, ravitsee ja ennen kaikkea hemmottelee asiakasta.


Kiviterapiassa käytän kuumia ja kylmiä kiviä. Kuumakiviä(basalttikivi) käytetään kokovartalolle ja kylmäkiviä(sedimenttikivi) käytetään pääsääntöisesti kasvojen alueella. Kylmät kivet poistavat ja ehkäisevät turvotusta silmien ja poskionteloiden alueella. Kuumia ja kylmiä kiviä voi myös käyttää vuorotellen esim. tulehtuneelle alueelle eli tehdään kontrastihoitoa.


Basaltti- ja sedimenttikivet ovat olleet pitkään yhteydessä metallimalmeihin. Niiden mineraalitasapaino on oikeanlainen käytettäväksi kiviterapiaan. Kivet ovat muodostuneet  mineraaleista ja niiden ympärillä on sähkömagneettista värähtelyä eli energiaa. Kehomme  toimii elektronisilla impulsseilla, joten esim. stressi aiheuttaa muutoksia kehomme energiatasapainossa. Kuumakivihieronnalla pyritään korjaamaan tätä epätasapainoa.


Erilaisia tekniikoita käyttämällä rentoutetaan ja ravitaan, tasapainotetaan ja simuloidaan koko keho, samalla kivet myös hoitavat ihoa. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa jopa 3cm syvyyteen. Hieronta tuntuu pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat.